ami feléd igyekszik
legyen az golyó vagy mérgezett nyíl
nem hallhatod meg a surrogást
miközben kérlelhetetlenül feléd igyekszik
örvényt kavarva fúródik át az űrön
talán épp gyermeked
barlangrajzszerű vizes lábnyoma felett
tűnődsz egy szürke járdán
szőlőszemek rebbennek meg a lugasban
méz nap utolsó cseppjeit fogod fel
megfoghatatlannak tűnő pohárba
csak a kései rózsák derengik
miként is lehet
elmaradt koccintás
hangjával betelni
a szirmokat
behálózzák a sugárutak
a cseppek
harmatcsecsemők
kövér hasuk megannyi diadalív
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.