/Második/ történet
Ez a félkegyelmű fény, deszka, szög, por fölött, alatt, mögött
- mit tudom én! -
ahogy tétova ugrándozással.
Mint mindig.
Ez a padlásszerű lelkiállapot, körömrágással, motyogással,
elhagyott, gyér ragyogásban.
Mint akire lesnek.
Senki.
Ez a lány, a családias lépcsőházban, lépések nélkül, valami furcsa
testhelyzetben - vadállati munka -, arccal valamerre,
ömlik torkából a vér.
Persze, mindebből egy szó sem igaz.
Aztán - ó, baj nyomorúság! - megtagadja magát tőlem.
Éppen egy ilyen ünnepi napon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.