Hangulatjavító intézkedések
Társammal úgy is élhetnék, mint csapágyak
a langyos, piros zsírban, de kilógunk egymás
életébôl. Annyi minden lóg ki. Lóláb, sál
a vonat ablakából, tévétorony az erdőből,
vártorony a ligetbôl. Egyszerű életemen
miért is csodálkoznék? Meg akarom óvni
magam, nehogy rossz legyen. Indítványozom,
hogy süssön a Nap. Vigye el valami a tócsát
a sétányról. Indítványozom, hogy találjunk
ki néhány új mozdulatot. Vezessünk be
néhány hangulatjavító intézkedést. Csókolóz-
zunk a szerelvényen, a mozgólépcsôn,
partin a Pecsában, ha már úgyis olyan jó nekünk.
Jöjjenek a fejlesztések. Szokjunk rá a jóra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Milyen mezben, milyen mezõn (Budapest, 2002)
Kiadó: Palatinus