Idill
Apa ötvennégy, jólszituált.
Tükörben tanult mosolyogni.
Anya meg szétnyűtt, lassú, szótlan.
Belül már csak egy reszkető láng.
Apa a neten keres partnert,
harminc alatti fényes nőket.
Anyát nem vinné hangversenyre.
A felmosórongy nem nyakkendő.
Öten élünk egy kődobozban.
Boldog szülők és három gyermek.
Legfontosabb érték a látszat.
Mindenbe az van belevarrva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: , 2012
Feltöltés ideje: 2018-05-20 20:46:43
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-20 20:46:43