Megjöttek...
(Márai parafrázis)
én nem vagyok szép de minden
hozzátartozómat annak látok
főleg az unokáimat bennük ráadásul
látom a majdani gyerekeiket is
én nem vagyok tehetséges
meg kell dolgoznom a szavakért
és amikor azt gondolom hogy sikerült
valamit alkotnom felébresztenek
nem vagyok igazán jellemes
többször váltottam világnézetet
a mostanit egyelőre nem de
dolgoznak rajta hogy igen
nem vagyok szép mégis inzultálnak
nem vagyok tehetséges de provokálnak
nem vagyok jellemes de meg akarják ölni
karakteremet
itt vannak köztünk
már megjöttek rég
az igazán "szépek"
a "tehetségesek"
a "jellemesek"
és harcolnak
ellenem-ellenünk
inuk szakadtáig
szurkuk van és vitrioljuk
s kést hordanak lefordított tenyerükben
magukat védik
védik magukat…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-10-09 10:04:24
Utolsó módosítás ideje: 2023-10-09 12:44:25