59. English poem / 59. Angol vers
(Night photo. Construction in the street light.
Unplastered walls, new windows just
supported by beams. Tired man behind.)
Who is this man on the night of May? What is he doing alone?
A young husband builds their house alone.
Did his wife leave him? Can't she stand anymore?
In sublet waits him, and breastfeeds their newborn.
---
(Éjszakai fotó. Utcai lámpafényben építkezés.
Vakolatlan falak, épp beállított, gerendákkal
kitámasztott új ablaktok. Hátrább elfáradt férfi.)
Ki ez a férfi május éjszakáján? Mit csinál egyedül?
Egy fiatal férj, a házukat építi egyedül.
Elhagyta a felesége? Nem bírta tovább?
Albérletben várja őt, mert szoptat egy babát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-01-25 06:13:59
Utolsó módosítás ideje: 2021-01-25 06:27:26