40. English poem / 40. Angol vers
(Photo: Buda, with Gellért Hill, further away the pillars
of the Elizabeth Bridge, Pest roofs and church towers.
In the foreground of the picture is a hand with a mobile
phone, a smiling female face on the display.)
THAI (in Thailand) word sounds similar to the Hungarian
T ÁJ (landscape).
Yesterday I went to Gellért Hill in Budapest. My sister called from London.
I photographed her - in a landscape ("TÁJ").
And I told her that she is now not in London,
but in „TÁJ”-LAND.
---
(Foto: Buda, a Gellért heggyel, távolabb az Erzsébet
híd pillérei, pesti háztetők és templomtornyok. A kép
előterében egy kéz mobiltelefonnal, a kijelzőn mosolygó
női arc.)
A THAI szó (a Thaiföld-ben) hasonlóan hangzik mint a magyar
TÁJ (természeti látvány).
Tegnap elmentem a Gellért hegyre Budapesten. A húgom felhívott
Londonból.
Lefényképeztem őt természeti látványként ("TÁJ-ban").
S azt mondtam neki, ő most nem Londonban van,
hanem "TÁJ"-FÖLDÖN.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-01-04 03:46:54
Utolsó módosítás ideje: 2021-01-04 03:52:40