(reflex)
minden éjjel továbbálmodom. a valóságot,
mint üveggolyót megkapom. szárba szökik
az ész, a távolság nem létezik. a lélek
szomjas, a test éhezik. nem érdekelnek
a rímek. csak sort tapogatnak sor alá.
az arcok még élnek. sápadtak. szépek.
föltevésekkel fordulok balra. hátha
eljutok egy másik partra. de nem az
van ott, akit éppen képzelek. megtréfál
a kurva képzelet. nem ahhoz beszélek,
akihez éppen. nincs sehol, aki minden-
képpen. van. vagy volt. vagy szeretne
lenni. vigyél, vigyél el innen. el kéne
végre már menni. valami végleges, vérző
szívpitvarba. vagy csak egyszerűen itt-
maradni. egy elfolyó nyúltagyba varrva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-12 13:10:07
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-12 13:10:07