A pillanat teljessége
Főszabály: a pillanat teljessége.
A psziché prizmáján most átlépő fény
érzékelhető spektruma.
Árnyalatokra rácsodálkozva sem
foglalkoztatnak már a történések,
amikor újraéled őket.
Érzetekre figyelsz, változó szögből,
más-más fénytöréssel.
Egyedül magad írod felül.
Szivárványt vetítesz,
és néha azt is elhiszed,
hogy megállhatsz alatta.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-07-17 00:00:02
Utolsó módosítás ideje: 2023-07-17 00:00:02