Bizonytalan
zizegés, kapálózás, múlás és illat,
a lélek ugyanaz, furulya és fuvallat
ózon és liliom
talpfák zakatolnak a sínek alatt,
köztük csak szárnyal, szárnyal,
elhagylak
visszhangját keresi a csend
billentyűzavar üt hamis taktust,
az űrbéli gödör heggyé fordul,
rajta zene keresi feszületét,
megelőztél
szédít visszanézésem bambasága
fent a szakadékban fekete szirup
remeg, pedig szkeptikus,
kráterre vágyik a lenyugvás
a tömegvonzás testet, lelket dobál
vész fütyül,
mélyében tűz robban, jégre viszi az időt
várlak, spirál kábít kettős csillaggá
a betűk varázspálcát törnek,
és mi szövünk köré meséket világokká,
közepükre pókot, a végén bepólyál
nincs sors, nincs áldomás
(2010.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-21 08:41:24
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-21 08:41:24