Költőien napozik az ember
Talán felébredsz. Fordul az év megint.
Az égben hosszú sor. Látom, előttem állsz.
Olyan vagy, mint egy őszi áldás.
Fázik a kert. Valahol vigadnak.
Add át magad még ennek a napnak, majd
az istenek döntése segít. Talán.
Hajolj a szétszakadt időbe.
Végre magad vagy, az életed, mint
egy rossz kabát, lóg túl mereven ma még
rajtad. Holnap, mondod, amikor megint
növények életére vágynál.
Roskad az ünnepi asztal. Így lesz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.