Bújócska, és vissza
Sokat bújócskáztunk régen
itt bent a házban,
a ruhaszárító alá bújtál,
azt kívántad, bár átláthatnál a falon,
hogy közelebb kerülj a szobák
mértanához röntgenszemmel is,
mindig kiszúrtalak a pólók
mögött, míg ölelt a csigalépcső.
Ha most el kellene bújtatnom téged
ugyanide a szárító mögé
pont abban a pozitúrában,
a lépcsőt köréd csavarnám (mint eddig,
anyádként átkarolna), nedves
törülközőt adnék rád, mert
különben senki sem vesz komolyan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.