ÉBREDÉS
amikor már vers se lehúz-felemel-tücsökzaj: ÉN!
felettem hatalom, maga a képzelet.
magam vagyok képzelet. mi több, csillagban másik arcban, temető.
kicsi csoport, nagycsoport, középcsoport
a kisemberek mindig függnek valaki mástól. eszerint közelednek-távolodnak.
a nagyemberek ülnek, és néznek. mindig egyformán.
és valóban nincs ember és ember, csak ez az egység.
s miért hogy minden mindennel összefügg? inkább kinézek ablakon.
ha süt a nap, mosolygom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.