hideg zuhany, újabb futam
előtt állok tárt karok
fogadnak újból nekivágok
a harcnak mogorva arc
tapad koponyámon és várom
a próbát semmilyen korlát
nem szab gátat várat
rombol akaratom karom
eget támaszt de kár azt
hinni bírom bár fogom
torkát a dögnek orkánt
kelt sikolya cinkosa
minden árny csupán vágy
pusztítja el ébreszd fel
lelked álmát titkos vágyát
s célját leled az életnek