Halotti beszéd helyett
-------------------------------------------------- bácsikámtól búcsúzva
Beteg öregember elment csendesen
Halálától nem rendült meg a város
Nem mondták be az egyesen, kettesen
Nem volt ő miniszter, bankár, vagy gyáros
Egy temetés az összefoglalása
Az életnek, mit élünk és leélünk
Öröklét első földi állomása
Amiben mi hiszünk, s amit remélünk
A becsület, a munka és szeretet
Közhelynek is tűnő szép magyar szavak
De valóban, élni így is lehetett
Az élet célja több, mint földi javak
Szülei várták odafent a mennyben
Hogy megtérjen egyszer szeretett fiúk
Nem vész el lelke világegyetemben
Vigasz, kiknek gyászban kell maradniuk
Búcsúzunk és visszük tovább keresztünk
Míg élünk, őrizzük drága emléked
Szomorú napon utadra eresztünk
Kérjük az Atyát, fogadjon be Téged
2005. 05. 10.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.