Elvágom egy angyal torkát
Elvágom egy angyal torkát
/"Segítsetek hogy meg ne öljem,
hogy hirtelen ki ne töröljem
a világ képei közül."/
Vakságnak függönye zárja le pupillám!
Foltot kell varrni a Napra.
Tomboló szeretet,öldöklő utálat
visszatér mindig a virradatra.
Hideggé ölelem venyigényi testét,
a gyémántpárt letakarom.
Őrült látomásban,torz-színházban egy-két
szöget nyom lágy nyakába a karom.
Így törne be hangom cimpái mélyére,
majd így áldom és átkozom,
szétdurrant szemekkel hópihéjét nézve,
vad hitből gyűlölöm,égőn bálványozom:
"Mámor fényt sajtolod mohás szemhéjamról,
s szürke penésszel megkened,
hamu,por és ezer vércsepp él még abból,
remegő lábbal ténfereg Veled."
Kajánul röhögök gyilkosom sírjánál,
hantjára ürülne belem.
Mi örökidőkre együtt a Nirvánán,
mert misztikus mennyire szeretem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.