együtt az álmodozókkal
a földön fekszem
együtt az árvákkal a földön
együtt a kiéhezettekkel
a kiégett elmékkel
gondolhatnánk
az élet egy börtön
de másra gondolunk
szerelemre gondolunk
amit soha nem kaphatunk meg
pénzre elégedettségre
amit soha nem kaphatunk meg
biztonságra
amit soha nem kaphatunk meg
helyette miénk lehetne
ez a vérvörös élet
de másra gondolunk