Rendszeres találkozások
milyen vér fut vissza a szívedbe
milyen gondolat képtelen kitörni az agyadból
és a hangjukra vágyó szavak milyen mélyen
süllyednek el némaságom mocsarában
rendszeres találkozások egy lánnyal
akinek makett szíve van
mely valóságos mint az áthallucinált
éjszakáim egyike
akár hihetnék is benne de
épp mindig csak arra vágyom
ami sosem lehet az enyém
és ez penge
minek a szívben a helye
s ami nem öl
de lágyan kipárnázott kómába
fordítja lelkem álmodozó nincstelenjét
milyen adat halad a gerincvelőn át
milyen rostok adják érzéseid pontos lenyomatát
s a legfényesebb éjszakába hulló csillag
milyen új trükkökkel jön fel majd holnap
rendszeres találkozások egy lánnyal
aki mindkét fele a holdnak:
utat tesz meg értem
mosolyog néha rám
s én eltévedek
szívének udvarán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.