Nyuszi álma 2 (avagy karácsonyi vers?)
(2006 december 31, 11: 30)
Szórják szét írásaimat
s mást is mindent,
az emberek között.
Sok-sok ember,
a világ összes embere között.
Nem kérek cserébe semmit,
csak a szabadságot.
Ami már önmagában az igazság.
Legyek láthatatlan,
legyek is én meg nem is,
miközben egészen másnak lenni,
arcomat ne ismerje senki.
És mégis mindenki ismerjen.
És boldog legyen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: nincs, nincs
Kötetben: nincs (nincs, nincs)
Kiadó: nincs