Csoda
Karom átölel, kezem simogat.
Szám csókokkal borítja arcod,
Ajkam néha ajkadhoz ér puhán,
Melyről felszakad vágyó sóhajod.
Ujjaim tánca kering bőrödön,
Ütemükre hajladoznak a pihék
Soha nem érzett borzongató öröm
Sikoltja ujjaimnak: még, kérlek még!
Testünk indái egymáshoz simulva,
Megszűnik ég, Föld, tér s idő.
Önfeledt vágytáncban suhan,
Mint viharrá korbácsolt szellő.
Fejem megpihenve nyugszik válladon,
Sejtjeimen borzongás futkos még.
Simogató, becéző szavaidtól
Lassan, lassan megnyugszom én.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.