Elhagyatva
Elhagyatva
Paták dübörögnek szegény fejem felett.
Eltaposnak, s nevetnek, hogy sorsom ez lett.
Szemembe süt a sötét, s kínozva éget.
Gyenge vagyok, mások gonoszsága végett.
Üvölt a hideg, csillagos éjjelen.
Energiám, erőm elhagy, és nincs jelen.
A magány ködje, mi elfedi lelkem,
baglyok huhogása jelzi, elhagytak engem.
Elhagytak, s maradtam a hideg sárban.
Nem enyém, hanem valaki más sorsában.
Így nem vagyok én senki, se élő, se holt.
Nem máshogy, mint ahogy régen, régen volt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: még nincs :))) (-, -)
Kiadó: -