Csütörtökéjjel
Vízszintes egyenes vagy. Fekszel,
s ahogy én a másik ágyon,elnyújtózva,
belsőmben ismerős görcseimmel
(a száraz bor és...
na szóval, mitől fájhat így a szív?
Persze, mondhatni, a sok cigi.)
így
látszatra teljes a geometriai összhang.
Aztán álmomban össze-vissza törlek,
Mint viharban fákat az égi orgia.
*
Lehetne az, hogy mitévő leszek.
Nehezen bírom az éjjeleket.
Kispárnát szorítok ölemhez
Reggelre hűlő kezedben
Vonalaid újból összefutnak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.