Leltár
Ellene - Mellette
Két oszlop. Te és Ő.
A kettő között kötőszóként – én.
- Kalászokkal tűzdelt pléd egy pár lapocka alatt
- Kötöttpulóver-redők járomcsontodon
- Sorjás a harmonikaajtó – sebes lettem
- Pókhálók - tudom, csak a szúnyogok ellen
- Macskaszőrből szőtt gobelin a hamiscsipke függönyön
- Atka-farm szőnyeged: bonsai-állatkert
- A villanykapcsolókon kanjit formáz a retek
- Ágyneműtartódban coax kábel tekereg.
- Puha ujjbegyek pára-nyoma a talpas poháron
- Filéző kés szánt tarja szeletet
- Habverő acélkupolája pudingba merül
- A kuplungon papucstalp gofri-barázdái
- Búvópatak kávéból a vágódeszka alatt
- Szúnyogcsípéseinket levesbe áztatjuk
- A ragu: hal, kacsa, hínár, kavics
Két oszlop. Ő és Te.
Ellene – Mellette
Eggyel kevesebb.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.