kezeld bizalmasan
anyám néhai sohár erzsébet
vagy százöt éve született magyarnak
papírja volt róla valamelyik ük-ükje
nemes-nemzetes sebestyén sohár
hétszilvafás ez nem volt a papíron
na nekem már csak három van az is fosóka
anyámtól tanultam beszélni
magyar az anyanyelvem
járni is ő tanított
az anyajárásom is magyar
ő szoktatott bilire
nekem ezekről már nincs papírom
na nem is hiszik el rólam
én se verem nagydobra
ezt most csak úgy magunk között
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-07-18 19:24:26
Utolsó módosítás ideje: 2024-07-18 19:43:14