Jó lenne
ha nem lenne más dolgunk
mint napfényt kortyolni
egy hűvös kert végében
de nem tudjuk inni
természetesen el vagyok havazva
el vagyunk szakítva mindannyian
és amikor a dobhártya kemény
és dióhéjban annyit beszélünk
amivel az érdeklődést se lehet feszegetni
szerinted van létjogosultsága
egy kivágott fa lefordított trombitájának?