3300 Eger, Telekessy u., Hársfa Büfé
„A hársfaágak csendes árnyán”-
zengé Walter von der Vogelweide.
A szóban forgó közintézmény
különálló közigazgatási egység.
A 6-os asztalnál a Vének Tanácsa tartja
napi közgyűlését.
Megvitatják a napirendi pontokat:
először a honi futball financiális helyzetét,
másodszor a prostitúció,
s a türelmi zónák kérdéseit.
Majd szót kérnek
az oktatásügyben érintettek is.
Aztán a házelnök-asszony kikapcsolja a rádiót-
első figyelmeztetés…
A belső helyiségben kihuny a világ-
második…
Felkerülnek a székek az üres asztalokra-
harmadik…
A Tisztelt Ház elhallgat.
Bezárul a kocsmaajtó.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.