Távoli Dal
Bájos szépsége tekintetednek,
Leveszi vállamról terhemet.
Szép ritmusos verése szívednek,
Felüdíti fáradt lelkemet.
Kívül az eső veri a tájat,
Belül az élet tüze ég.
A természet eme vadságát,
Szerelmed tükrözi még.
Hiába minden érzés, sóhaj,
Nagyon távol vagy kedves.
Szép szemed ragyogása, - ó jaj,
A szívem dobbanása ettől heves.
Emléked mesés maradványa,
Áthatja egész lényemet.
Drága szerelmed varázsa,
Rabjává teszi fényemet.
Mint tavasszal a rügy újra,
Úgy pattansz gondolataimba újra
Csak az vágyik mindig újra,
Aki soha nem volt a maga ura.
Szeretetet áraszt szép emléked,
Előttem lobog gyönyörű képed.
Kint hideg van, beköszönt a tél,
De te tavasszá és nyárrá tettél.
Felragyog a nap, ha rád gondolok,
Mint amikor szemeidbe pillantok.
Lesütöm a szemem, nem bírom,
Felemészt a tűz, ez veszélyes tudom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.