Nem kell végig mondanod
Hogy mit akarsz
Ha áld nyelved,vagy perelsz
Én Kedvesem
Szemednek ébredező
Csillagait
S minden szavad mára már
Úgy ismerem
Mégis hiányzik a szó
Fáj,ha hallgatsz
Mondj jót,vagy rosszat,csak,hogy
Visszaszóljak
S ha hív az őszi alkony
Terítsd majd rám
A megfáradt csendet
Útravalónak