ÉN
A világ anyagából van a testem.
Csak puszta anyag volt, mielőtt lettem.
Megszülettem. Az anyag átalakult.
Az anyagból Én lett, az anyagból múlt..
Az anyag megmarad, mikor meghalok,
Csak az Én szűnik meg, az Én lesz halott.
Test visszatér a világ anyagába,
Ez az élet és halál körforgása.
Halál nincsen, csak átalakul minden.
Botorság félni attól ami nincsen.
A világban marad, az anyag, a por,
Egy másik Én lesz belőle valahol.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.