Dulci
Elvarázsoltak téged Dulcinella
Bár te vagy a legjobb, te a legszebb
Te vagy az elérhetetlen Stella
S felülmúlhatatlan a szememben
Foghagymaszagú parasztlányként
Cseppet sem előkelő szamáron
Ügettél el mellettem, te drága
De nem lehetne más az ideálom
Halálomig csak téged szeretlek
S csak a vég közelsége józanít ki
Hogy a királynő, akit szerettem
A mosdatlan szájú, durva Dulci
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-07-03 08:56:59
Utolsó módosítás ideje: 2024-07-03 08:56:59