fejemben gondolatok járnak-kelnek
kék futószőnyegen, tűsarkú cipőben
fehérre meszelt, huzatos falak közt
egy nyár végén, vagy egy ősz kezdetén
s csak kopognak, mint hulló bogarak
villanyfényben úszó, őrült, nyugtalan
gondolatok egy leendő szerelemről