te még szégyelled a kopott kabátod
még eljátszod hogy az olcsóbb parizert szereted
hogy most nincs kedved moziba menned
hogy a globális miatt jársz busszal
hogy egészségesebb a tizennyolc a dögmelegnél
nyugi öreg
kezdő vagy
nem kell már sok
hogy ne a szemed
legyen lesütve
hanem a szád nyíljon ki