megyek
mert megyek, mert menni kell,
az idő a bánatba harap,
lassan folyik a szomorú óra,
majd megreked, mint torkomban a hang
és itt vagyok, mert itt kell lenni,
zajosan csendes a temető,
hogy lehetne nem hallani,
vagy nem a komor arcomat venni elő
aztán megyek, mert menni kell,
ott marad egy név a márványlapon,
angyal nézi ahogyan lépek
és magammal viszem a bűntudatom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-07-29 11:09:23
Utolsó módosítás ideje: 2021-07-29 11:09:23