IKRÁK
Kontúrokkal zsonglőrködsz,
a tűs kezelés elhasít,
nagyjából sejted, ki előtt ne légy szégyenlős, ugyanakkor bánt
a vetkőzőszámok kriptaszöge,
lapszerkesztői múltadat feledve megérintenek a sétány küllői,
a vesződség, a félbeszakított ülésrend, s hersegésed rögvest kontárokat lövell
a kifeszített villanypásztorra, -
a fülhallgatóid keltette gabonasiló természetét ki ne ismerné,
attól tartasz, hogy folyékony oxigénnel még megöli magát,
szakszerűen tárolod a mennyei próféciák korhű haskötőjét,
egy fejcsóválással elérve, hogy mezítláb is utolérd a szerencsétlen esélylatolgatást,
ha akarod, felbéreled a falovakat, vagy a stációk gyomorgyűrűit, hogy a morzsátlan asztag
is teríthessen,
mentesülni a bélések kicsapongásától
de jó,
a démonmentes nászúton a feljelentett ürgék szállítóláncát
megróni de izgalmas,
itt a kapitányok nem szennyezik be fejéssel a kezüket
és arzénnal mérgezik a patentot,
itt vegyelemzés helyett jobb, ha az olimpikonok raktárkapacitását összeveted a villámokkal
kecsegtető, paprikavörös őrjáratoddal,
hámlasz, mert a vásári zsivaj virradatromboló kombájnja holtra havazza
hátráltató üzeneteidet,
tevékenységed megkoronázzák, elfeledett böfögésed megbecstelenítik az aggályok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-07-03 09:28:42
Utolsó módosítás ideje: 2021-07-03 09:28:42