ha ugyan
Záporfelejtéssé vált, hiúan fecsérelt időzivatar-virtuózok
és mostohakölyök-követelőzők táplálják a földre tépett álmaikban
megszépült, láthatár-szörnyetegek képzelgéseit.
Hallomás-hidakkal vagy délibáb-óceánokkal keresztezett
bozót-bombázások és álomléptű vízfürtökkel
kiábrándított ózon-rácsos mosoly-szenvedélyek
illannak láthatatlanság-fények és prés-homályos csendeszenciákban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-10-01 12:08:59
Utolsó módosítás ideje: 2020-10-01 12:42:14