elfelejtett tartozás Istenre Halálra
borostyánkőbe zárt tekintettel nézel magadba
nem tudod merre meddig haladhattál és hogy
egyáltalán haladtál-e valamennyit az időben
amiről tudtad ugyan hogy mérhető de máig nem jöttél rá
mi az amit tükörcsillámaiban látsz
magad-e vagy a téged követő csendet
mozdulatlan volt ez az egész rohanás
nem
alig
elvétve
nagyon homályosan emlékszel a részletekre
a kövek magánya lehet ilyen
istened feltételezett tudatában a karantén magány
zárva tart és te úgy teszel mintha meg tudna védeni magadtól
saját félelmed labirintusában kutatod szabadulásod lehetőségét
és egyre erősebben hiszed hogy már nem is létezel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-05-15 22:56:34
Utolsó módosítás ideje: 2020-05-15 22:56:34