csak habzó állóvíz (reflexiók I.)
keletkezett és nőtt a hártya, nőtt
emlékszem, éppen aznap este volt
hites, világló, kényes áhítat
helyébe dermedt kétség vándorolt
ragacs hajamban, lassan összeállt
szemembe ért a sánta pillanat
ahogy csak ült ott, homlokán a kék
neoncsövekként rajzolt rácsokat
instant kis álmok, kényszerizzadás
zselés homály és pillerétegek
- mióta fordul, tőlem másfelé -
legyintgetik a többi esteket
a hártya él, nagyon ragaszkodik
feszesre húzott csendeket szeret
és tört szavak és néma mondatok
szövik tovább a hártyalényeget
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-12-26 22:22:53
Utolsó módosítás ideje: 2019-12-26 22:22:53