Halálra válva
Ha most lefeküdnék,
és meghalnék,
akkor elfeküdnének
a ház alapjai a falak alatt.
Cseréptetős csillagok világítanák be
Isten helyett az ablakok
rövidlátó szemeit.
Benéznének gyerekkorom
szörnyei azon az ablakon.
Nagyapám lehajolna és
szánakozva nézné
az arcomat
.
És én kiabálnék, mint egykoron
a bárányok, akik végül elcsendesednek.
Mindig úgy.
Mindig ugyanazon a helyen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-09 19:47:12
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-09 19:47:12