Ellenpontok
Nincs sosem az, ami lenne.
Mert ami van, az mindent kiszorít.
Határeset mit megélünk,
Szabadság, valóság nem beszélnek.
Végülis abba a szembe
Nézel, amiben semmi látható:
Ott a parány s a végtelen,
Be vagy kerítve, s nincsen rá idő;
Apró hasadás - te voltál.
Megvan mind, ami eddig volt,
A lehetséges örvénye, mi van.
Valamennyi szél a centrum.
A valóság vall a szabadságról.
Mégiscsak abban a szemben
Keresel, amiből kitörölnek.
Amíg megvagy, addig vagy meg,
Fölfüggeszted élteddel az időt,
Mert mégiscsak összevarrod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-05-08 01:04:31
Utolsó módosítás ideje: 2019-05-08 01:06:37