egerek
a melóban heti kétezer-négyszáz percnyi kattintás
hogy otthon mennyi nem számolom de szerintem
dettó és ha nincsen kattintás akkor egy hat hüvelykes
hd kijelzőt tapogatva azon csodálkozom mitől érzem
még mindig ugyan azt a szorítást a szegycsontom
mögött mint srác koromban
hiszen esténként becsülettel beszedem a kétszer tíz
mg cypralexet ergo papírforma szerint is elvárhatom
hogy olyan félelmet többet ne érezzek mint azon a
télen amikor a padlásszoba csapott lambériái mögül
hallottam őket kaparászni
2019.04.08
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-09 18:38:49
Utolsó módosítás ideje: 2019-04-09 18:38:49