A harmincéves menyasszony elköszön (javított)
Kicsivel később már nem is fájt. Hogy
lekiabáltam a vőfély haját, hogy
elküldtem a tanút, anyósomat a francba,
harcra edzett. Emelt fővel rebegtem igent.
Bár a hűségesküt elröhögtük. A
gyűrűk csomóba ágyazódtak a párnán,
bálvány dőlt le akkor a szingli nők között,
hófehér ruhás balga szajha mondott búcsút.
A harmincéves menyasszony elköszönt. Nem
váltott ki belőlem csak közönyt távozása,
integetek felé, mint Queen Elisabeth a
Cavinton tabletta után bután.
Viszlát szivi! Nagyanyám mondta régen. Az
égen angyalok vigyorognak a felhők közül,
kezünkben megül a közös jövőt szövők banánhéja,
országalma, jogar és talán még a
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-03-06 09:29:40
Utolsó módosítás ideje: 2019-03-06 15:30:30