Heigh-Ho Silver! Currahee!!
Amikor a 101-es légi szállítású
hadosztály 506-os ejtőernyős
gyalogezred Easy századára
gondolok, rögtön rám tör a lelkesedés.
És már nem kérdés, villám!
Mennydörgés sem tántoríthat el az
ugrástól beléd. Pocsolyabarna
tekintetedben fuldokló tücsökként
dagonyázom, testem-lelkem Wet
69-ért könyörög Berchtesgaden
fészkének titkos pincéje mélyén
felszabadító szövetségesként.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-02-28 20:21:54
Utolsó módosítás ideje: 2019-02-28 22:19:35