Közeleg
Hiába minden, a hírek szövevényében
korpa közé esnek a drága létezés ígéretei.
Sokba kerül az áron vett jó alkalmatosság.
A fáradozást szellemi gátak korlátozzák.
Gazos földön kormos virágok nyílnak.
Gonosz szél csapkodja a dőlni kész fákat,
miközben egyre mantrázzák a békét.
Az elbutult ész nem érti: nincs béke, nincs béke!
Isten mindenkit szeret? Férfi, légy férfi!
Te meg, asszony, fogd a lányod kezét,
ha a szakadék szélén nem érez megbánást.
A szemekben rég ott kucorog a félelem.
Leszakadnak a pergamenszerű kezek,
mielőtt bármihez hozzáérhetnének.
A mókusokat széttépi az elszabadult kerék.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-02-09 10:17:27
Utolsó módosítás ideje: 2019-02-22 19:18:43