A boldogságért
Lábunkhoz ült a bájos napsugár.
Lágyan ringatózott szerelmünk dallamán.
Emlékképek váltották egymást a szoba falán.
Néztük kettejünk sétájának minden lábnyomát.
Éreztük a szellemek gyógyító mozdulatát,
Az ölelés a csók éltető indulatát.
Tenger hullámain a hintázást élvezve,
A cseppkőbarlang színmillióiban elmerülve,
Séta összefonódva a madárcsicsergő ismeretlenben.
Ugyanakkor számtalan lélekveszekedés,
Néha egymással, de jobbára önmagunkkal.
A szépség pusztítása nem nehéz,
De a boldogság csak szép lélekzenében él!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: Úton (Budapest, 2003.)
Kiadó: Kornétás