önellentmontázs
orvoshoz kéne mennem, ez már nem vitás.
időről-időre újrakódol egy entitás.
elfelejtettem az első sort,
amivel ezt a verset kellett volna kezdeni:
ha van is isten, vagy volt,
velem biztosan nem volt emberi.
pedig 20 év után, nem régen ugyan,
de újra imádkozom.
tudom, ez is ambivalens, csak hát
nagyon kivan a faszom.
remény már nincsen,
esetleg néhány fűszálnyi szeretet.
halálos ágyon, szép kezével
utoljára még megetet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-21 14:11:13
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-21 14:11:13