Szelidítő
Hasad a csönd, szavadra várok.
Ernyedt vagy, mint levetett
bábok, szemed tükrében
– zavaros patak –
a világ éppen sokfele szalad.
Egyszervolt zörejre ébredek,
vidám önzésünk itt neszez,
hangtalan drámák színpada,
néha ennyi a szív,
s vele némul az éjszaka.
Avarba fúl az őszi lomb,
az árva fák között bolond
széllel küzd pár árnyalak.
Ha rőt szakállat fest ég,
mi egymásért vagyunk vadak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-03-23 08:02:22
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-23 08:02:22