Egy kis birkológia
Akkor essünk neki!
Bár azt már megtettem.
El is törtem
Mindegy Mindkettõ Mindhárom
Ide Ideg Hideg Idegelõ Hideglelõ
Legelõ
Mert az olyan nyugis
Az ember/birka csak megy és legel
Esetleg felgel
Mert az olyan felemelõ - Vagy fellegelõ
Mert a fellegek
-Vagy kevésbé emelkedetten a felhõk-
közé tartozik a birkafelhõ
illetve bárány bárhány akárhány valahány
De az is egy család
Na mármostazonbanpedigdeviszont
Ha a birka/bárány felhõ
fellegel vagyis inkább
FENT-LEGEL
de azért lehetõleg nem
ÜT-LEGEL
Akkor és csak akkor
Ez egy emelkedett
bárány vagyis inkább birka
És akkor már csak
nyírni kell
vagy
nyitni kell
Esetleg zárni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-03-12 04:19:53
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-12 04:19:53