Említ
Illúziódlanná váltam a visszhangod
megszűnésével. Te is megteszed jó
kezdetnek a mindent magam mögött
hagyáshoz. Végső döntésre késznek
érzem, amit meg sem fontoltam, meg-
bánhatatlannak. Bárhogy is végződik,
az út a fontos. Túl sok lemondással
jár el felettem az időtlenségbe lépés.
Előnyödre válnál el a hozzádrendelttől,
amennyiben érdekedben áll összhangba
kerülni a rólad magadról kialakítottal.
Sebek borítják el a tudatom, ha arra
gondolok, hogy lelki nyugalmam rajtad
múlásával visszaélésed is megúszod.
Lángra kapsz el tőlem önismeretet.
Külsődből vezetem vissza beléd a
rólad következtethetőt. Csak arra
vagy alkalmas, amivel elégedett. Ki
nem hagynám a rólad neked be-
számolást, ha többre vágynék tőled.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-12 14:55:20
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-12 14:55:20