Feleim
Leszámolok magammal, ilyen áron
nincs szükségem rá, elszalasztat
engem velem. Ne kelljen rálátnom,
kívülállóként hagyjon meg idegennek,
akiről nem is tételezte, hogy létezik.
Foglalkozzon a hiánnyal, hogy fenntartsa,
még csak véletlenül se következtessen
a fehérjeszintézis mentén rám.
Köszönöm, tovább tart, mint gondoltam.
Ennél többre nem leszek már hajlandó.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-13 07:30:00
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-13 07:30:00