a jó vers kísérlet,*
a fölvágott erek vérzésének tompítására
a jó vers olyan, mint a fű
szétszed és újra összerak
a jó vers elmázolja a valóságot
kiveszi Isten kezéből a jogart
és elküldi melegebb éghajlatra
a jó vers böfögés, ha a jéghideg sört
mohón ittad és mételyez
a jó vers mély levegő, amikor bepánikolsz
a jó vers a rémálmaid megtestesülése
a jó vers a transzszexuális vágyak netovábbja
a jó vers E=mc^2
a semmiből teremtő éjszakákon
a jó vers Bukowski félbehagyott whiskyje
amibe titkon belekortyolsz
egy nagyon jó vers, ha dührohamodban
lerombolod a lakást, összetöröd a bútorokat
és másnaposan azzal szembesülsz
hogy nem tudod ki vagy, miközben a
leszakított konyhaajtót bámulod
a jó vers a kutyakajára eltett utolsó
500 forintod, amit kannásborra költesz
a jó vers a szerelem axonometriája,
a szerelem antagonímiája, a szerelem
ügyefogyott anaemiája.
neked nekem, mint az együtt, a jó vers;
a jó versbe belehalsz, mert ami
a jó versen kívül van, az se
nem jó, se nem vers. sem-
mi.
*lopott inspiráció, szövegrészletek és tanácsadás by MOS
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-01 14:33:47
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-07 09:30:56